Deser jogurtowy naturalny z musli Ciasto z pieczoną dynią, skórką pomarańczową oraz cynamonem, obficie posypane kruszonką. Składniki: dynia (28%), mąka PSZENNA, cukier, JAJA, olej rzepakowy, skórka pomarańczowa, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier waniliowy, substancje spulchnijące: soda oczyszczona, proszek do pieczenia (E450, E500), cynamon, aromat pomarańczowy.
Deser jogurtowy z konfiturą truskawkową Ciasto z pieczoną dynią, skórką pomarańczową oraz cynamonem, obficie posypane kruszonką. Składniki: dynia (28%), mąka PSZENNA, cukier, JAJA, olej rzepakowy, skórka pomarańczowa, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier waniliowy, substancje spulchnijące: soda oczyszczona, proszek do pieczenia (E450, E500), cynamon, aromat pomarańczowy.
Deser jogurtowy z konfiturą wiśniową Ciasto z pieczoną dynią, skórką pomarańczową oraz cynamonem, obficie posypane kruszonką. Składniki: dynia (28%), mąka PSZENNA, cukier, JAJA, olej rzepakowy, skórka pomarańczowa, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier waniliowy, substancje spulchnijące: soda oczyszczona, proszek do pieczenia (E450, E500), cynamon, aromat pomarańczowy.
Deser jogurtowy z musem z kiwi Ciasto z pieczoną dynią, skórką pomarańczową oraz cynamonem, obficie posypane kruszonką. Składniki: dynia (28%), mąka PSZENNA, cukier, JAJA, olej rzepakowy, skórka pomarańczowa, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier waniliowy, substancje spulchnijące: soda oczyszczona, proszek do pieczenia (E450, E500), cynamon, aromat pomarańczowy.